Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bąrcęløną Papá y Nené
5-2-3-wing Tactiek PANDINGO
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten very good
solid Passen very good
average Verdedigen solid


21e minuut.
Şahbazoğlu met een snelle inworp. Qafurov rent richting de bal. Qafurov geeft een hoge lob. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ... Cortés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Luna rent richting de bal. Luna speelt de bal door. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ulacia onderschept slim de pass. Ulacia geeft de bal voor. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. Pattavina krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 74%, Papá y Nené 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bąrcęløną - Papá y Nené 0:0

54e minuut.
Ulacia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerrero komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Şahbazoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazoğlu geeft de bal voor. Stavnes krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Serrano de bal. Cortés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Karagiannakis rent richting de bal. Diago onderschept slim de pass. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Papá y Nené 1:0

68e minuut.
Qafurov geeft een hoge lob. Toledo speelt de bal door. Qafurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafurov geeft een hoge lob. Stavnes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Şahbazoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Muskała de bal. Muskała geeft een lange en hoge pass. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Proenza kopt de bal weg. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Qafurov geeft een hoge lob. Stavnes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Muskała rent richting de bal. Muskała geeft een lange en hoge pass. Stavnes kopt de bal weg. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Cortés bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 63%, Papá y Nené 37%.
FC Bąrcęløną - Papá y Nené 1:0