Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ardientes Granjeros Mystery
Normal Tactiek Defensa5
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Kitzler is nu in balbezit. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler onderschept slim de pass. Kitzler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:1

24e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec onderschept slim de pass. Romeu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu onderschept slim de pass. Puşcaşu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lazo rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz speelt de bal door. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:2

30e minuut.
Valdés met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler verovert de bal door een tackle van achteren. Stec rent richting de bal. Stec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz speelt de bal door. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. Reboyar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:3

33e minuut.
Lazo heeft problemen om de bal te vangen. Lazo probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Kitzler onderschept slim de pass. Kitzler draait met de bal, schiet en ... Reboyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:4

41e minuut.
Długołęcki geeft een hoge lob. Stec kopt de bal weg. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardientes Granjeros 79%, Mystery 21%.
Ardientes Granjeros - Mystery 0:5

47e minuut.
Długołęcki met een sublieme pass. Kitzler rent richting de bal. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler onderschept slim de pass. Kitzler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:6

49e minuut.
Testino is nu in balbezit. Puşcaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu probeert naar een medespeler te passen. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lazo passt de bal met de wreef. Kitzler is nu in balbezit. Castellón begaat een overtreding. Kitzler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Puşcaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki passt de bal zonder na te denken. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Stec onderschept slim de pass. Stec passt de bal in één keer door. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:7

86e minuut.
Puşcaşu kopt de bal weg. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitzler rent richting de bal. Kitzler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:8

89e minuut.
Romeu is nu in balbezit. Stec verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Granjeros - Mystery 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardientes Granjeros 80%, Mystery 20%.
Ardientes Granjeros - Mystery 0:9