Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Munchen F.C. Las Mantecas Team
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza passt de bal met de wreef. Zulueta is nu in balbezit. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lugo rent richting de bal. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Munchen F.C. - Las Mantecas Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munchen F.C. 53%, Las Mantecas Team 47%.
Bayern Munchen F.C. - Las Mantecas Team 0:1

53e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft de bal voor. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel. Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rofes geeft een lange en hoge pass. Calero is nu in balbezit. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero draait met de bal, schiet en ... Cordovez bokst de bal weg.

60e minuut.
Garlobo is nu in balbezit. Peraza onderschept slim de pass. Peraza speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cordovez met een harde bal richting middenveld. Riquelme kopt de bal weg. Peraza probeert de bal aan de voet te houden. Busquets is nu in balbezit. Busquets passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een lange en hoge pass. Prevost rent richting de bal. Prevost haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beatón de bal onder controle te krijgen. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Pimienta de bal onder controle te krijgen. Fernández rent richting de bal. Fernández met een sublieme pass. Calero rent richting de bal. Calero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Posada onderschept slim de pass. Posada geeft een lange en hoge pass. Agüero speelt de bal door. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Munchen F.C. - Las Mantecas Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munchen F.C. 53%, Las Mantecas Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Munchen F.C. - Las Mantecas Team 1:1