Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Luisda Las Mantecas Team
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Mena speelt de bal door. Soria rent richting de bal. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Parra trapt de bal weg. Peraza kopt de bal weg. Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sarmiento de bal. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sarmiento de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Luisda - Las Mantecas Team 0:1

25e minuut.
Bartumeo is nu in balbezit. Soria is nu in balbezit. Met opzet legt Bartumeo zijn tegenspeler op de grond. Soria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Soria kan niet meer verder spelen. Capote komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Luisda 47%, Las Mantecas Team 53%.
UD Luisda - Las Mantecas Team 0:1

54e minuut.
Miranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calero komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Diago is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rofes. Diago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Beatón passt de bal in één keer door. Peraza is nu in balbezit. Peraza passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Diago rent richting de bal. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez speelt de bal door. Calero is nu in balbezit. Calero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Peraza speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Fernández geeft een hoge lob. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Torres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Luisda - Las Mantecas Team 0:2

77e minuut.
Calero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bahr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Luisda 53%, Las Mantecas Team 47%.
UD Luisda - Las Mantecas Team 0:2