Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigerxx Magalis
Defend Tactiek PRIMERA
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Pitulea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeuring is nu in balbezit. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring onderschept slim de pass. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:1

17e minuut.
Tishurova is nu in balbezit. Jeuring heeft problemen om de bal te vangen. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring rent richting de bal. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:2

19e minuut.
Milián probeert naar een medespeler te passen. Roca heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova is nu in balbezit. Jeuring rent richting de bal. Jeuring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Pitulea met de inworp. Jeuring rent richting de bal. Jeuring haalt uit met een fantastische trap. Posada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Vanhamel onderschept slim de pass. Vanhamel speelt de bal door. Klungelig pakt Jeuring de bal. Jeuring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:3

36e minuut.
Smolarek onderschept slim de pass. Smolarek speelt de bal door. Jeuring heeft problemen om de bal te vangen. Pitulea is nu in balbezit. Pitulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pitulea met een snelle inworp. Jeuring heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jeuring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeuring kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigerxx 77%, Magalis 23%.
tigerxx - Magalis 0:4

46e minuut.
Vanhamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhamel geeft een hoge lob. Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă onderschept slim de pass. Pungă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Carmenate kopt de bal weg. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. La O bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring verovert de bal door een tackle van achteren. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Carmenate verovert de bal door een tackle van achteren. Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Smolarek rent richting de bal. De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Lokmacıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Klungelig pakt Posada de bal. Jeuring rent richting de bal. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:5

54e minuut.
Posada geeft een hoge lob. Małosolny is nu in balbezit. De la Cruz begaat een overtreding. Małosolny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Małosolny kan niet meer verder spelen. Worthen komt het veld opgelopen. Roman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tishurova kopt de bal weg. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tishurova geeft de bal voor. Pitulea rent richting de bal. Pitulea passt de bal met de wreef. Jeuring probeert de bal aan de voet te houden. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vanhamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhamel geeft een lange en hoge pass. Daar is La O, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. Toirac bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Vanhamel kopt de bal weg. Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek geeft een hoge lob. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Toirac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:6

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toirac trapt de bal weg van het doel. Carmenate kopt de bal weg. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tigerxx - Magalis 0:7

87e minuut.
Jeuring geeft een hoge lob. La O onderschept slim de pass. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... Sánchez kopt de bal weg. Toirac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigerxx 67%, Magalis 33%.
tigerxx - Magalis 0:7