Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Blades North Barako
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Ibuna speelt de bal door. Tanga is nu in balbezit. Abayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga verovert de bal door een tackle van achteren. Tanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Aglibut rent richting de bal. Cabasug bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabasug passt de bal zonder na te denken. Cambonga rent richting de bal. Cambonga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - North Barako 0:1

25e minuut.
Mataac geeft een lange en hoge pass. Bactad speelt de bal door. Ibuna heeft problemen om de bal te vangen. Cabasug is nu in balbezit. Cabasug haalt uit met een fantastische trap. Caday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cabasug onderschept slim de pass. Cabasug speelt de bal door. Cambonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambonga draait met de bal, schiet en ... Lumanga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mataac met een snelle inworp. Klungelig pakt Cabasug de bal. Cabasug geeft een hoge lob. Cambonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambonga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 61%, North Barako 39%.
Pula Blades - North Barako 0:1

57e minuut.
Cabasug verovert de bal door een tackle van achteren. Cabasug met een sublieme pass. Cambonga is nu in balbezit. Cambonga draait met de bal, schiet en ... Caday probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aglibut passt de bal zonder na te denken. Tukodlangit is nu in balbezit. Tabang begaat een overtreding. Tabang krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Abayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga is nu in balbezit. Tanga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 59%, North Barako 41%.
Pula Blades - North Barako 0:1