Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Union Shameful Thunder
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Maturan met een sublieme pass. Maglasang bereikt de bal nog maar net als eerste. Madayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglasang is nu in balbezit. Maglasang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lumagbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Palumbarit passt de bal in één keer door. Alasaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasaas passt de bal in één keer door. Hubalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubalde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Palumbarit de bal. Palumbarit geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Caharian de bal onder controle te krijgen. Hubalde rent richting de bal. Hubalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Shameful Thunder 0:1

31e minuut.
Sinagtala is nu in balbezit. Sinagtala geeft een hoge lob. Maylon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hubalde is nu in balbezit. Hubalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Shameful Thunder 0:2

34e minuut.
Carriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. de Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. de Guzmán geeft de bal voor. Maglasang is nu in balbezit. Maglasang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lumagbas trapt de bal weg. Palumbarit is nu in balbezit. Caharian begaat een overtreding. Caharian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Union 58%, Shameful Thunder 42%.
Infamous Union - Shameful Thunder 0:2

46e minuut.
Caharian bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbarit is nu in balbezit. Palumbarit geeft de bal voor. Carriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carriaga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lumagbas met een harde bal richting middenveld. Lumungsod kopt de bal weg. Madayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Madayag haalt uit met een fantastische trap. Lumagbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Shameful Thunder 1:2

63e minuut.
Alasaas is nu in balbezit. Alasaas passt de bal met de wreef. Sinagtala met een sublieme pass. Hubalde rent richting de bal. Hubalde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Union 34%, Shameful Thunder 66%.
Infamous Union - Shameful Thunder 1:2