Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United FC Hammers Puti Suburbs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


33e minuut.
Tiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borromeo met de inworp. Agsalud rent richting de bal. Agsalud geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nicdao is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicdao met de inworp. Umali is nu in balbezit. Umali geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mago met een sublieme pass. Agsalud is nu in balbezit. Agsalud passt de bal in één keer door. Macanas is nu in balbezit. Macanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hammers - Puti Suburbs 0:1

44e minuut.
Kulubot rent richting de bal. Kulubot geeft een lange en hoge pass. Alasaas rent richting de bal. Baquiran onderschept slim de pass. Baquiran draait met de bal, schiet en ... Dayag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United FC Hammers - Puti Suburbs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hammers 43%, Puti Suburbs 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United FC Hammers - Puti Suburbs 1:1

48e minuut.
Mente rent richting de bal. Umali verovert de bal door een tackle van achteren. Maclang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maclang krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Aromin geeft een hoge lob. Daar is Baquiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquiran met een sublieme pass. Zaldua rent richting de bal. Zaldua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hadap controleert de bal met de borst. Hadap probeert naar een medespeler te passen. Dismaya speelt de bal door. Macanas rent richting de bal. Macanas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Umali kopt de bal weg. Baquiran is nu in balbezit. Mente bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquiran verovert de bal door een tackle van achteren. Baquiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hammers - Puti Suburbs 2:1

70e minuut.
Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua schiet op doel. Dayag probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hammers - Puti Suburbs 3:1

81e minuut.
Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble speelt de bal door. Kulubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Mago geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hammers 57%, Puti Suburbs 43%.
United FC Hammers - Puti Suburbs 3:1