Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Eastern Hamsters United FC Hooks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rapatan rent richting de bal. Rapatan geeft de bal voor. Klungelig pakt Gago de bal. Ganutan rent richting de bal. Ganutan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Monteloyola geeft de bal voor. Daar is Tabuno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madlangsakit rent richting de bal. Madlangsakit schiet op doel. Macandog probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Raposas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yumul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conti is nu in balbezit. Conti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Damo geeft een lange en hoge pass. Monteloyola kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabuno de bal. Madlangsakit rent richting de bal. Madlangsakit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Mongcopa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti rent richting de bal. Conti met een sublieme pass. Daar is Ganutan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganutan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Yumul met de inworp. Mongcopa is nu in balbezit. Met opzet legt Conti zijn tegenspeler op de grond. Conti krijgt een gele kaart. Mongcopa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raposas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madlangsakit heeft problemen om de bal te vangen. Tabuno rent richting de bal. Tabuno schiet op doel. Garong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Hamsters 63%, United FC Hooks 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Hamsters - United FC Hooks 0:0

47e minuut.
Manguingat verovert de bal door een tackle van achteren. Gago rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manguingat. Gago moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gago kan niet meer verder spelen. Macaspac komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Yago geeft een hoge lob. Inworp. Yumul met een snelle inworp. Conti is nu in balbezit. Conti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Garong trapt de bal weg van het doel. Mongcopa rent richting de bal. Mongcopa passt de bal in één keer door. Tabuno rent richting de bal. Tabuno schiet op doel. Garong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Baitan rent richting de bal. Baitan passt de bal zonder na te denken. Macaspac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabuno is nu in balbezit. Tabuno draait met de bal, schiet en ... Garong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maclang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ganutan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. de los Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Hamsters - United FC Hooks 1:0

82e minuut.
Manguingat is nu in balbezit. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti passt de bal met de wreef. Rapatan rent richting de bal. Rapatan geeft een hoge lob. de los Reyes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Hamsters 39%, United FC Hooks 61%.
Far Eastern Hamsters - United FC Hooks 1:0