Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Boyz Bughaw Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Cagadas heeft problemen om de bal te vangen. Chan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cagadas. Cagadas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Siapno is nu in balbezit. Siapno geeft een lange en hoge pass. Halog kopt de bal weg. Bangwa is nu in balbezit. Bangwa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Siapno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabaquiao rent richting de bal. Mabaquiao probeert naar een medespeler te passen. Agbayani is nu in balbezit. Agbayani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Boyz - Bughaw Rangers 1:0

18e minuut.
Bables geeft een lange en hoge pass. Daar is Labong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labong speelt de bal door. Maneclang heeft problemen om de bal te vangen. Maneclang geeft de bal voor. Mauhay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Boyz - Bughaw Rangers 2:0

29e minuut.
Vejerano met een sublieme pass. Bangwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Calajati de bal. Agbayani is nu in balbezit. Agbayani draait met de bal, schiet en ... Paal! Mauhay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Boyz 50%, Bughaw Rangers 50%.
Calm Boyz - Bughaw Rangers 2:0

51e minuut.
Daar is Bables, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbayani rent richting de bal. Bulseco verovert de bal door een tackle van achteren. Mabaquiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabaquiao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagdagan probeert naar een medespeler te passen. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Magcawas passt de bal zonder na te denken. Siapno bereikt de bal nog maar net als eerste. Siapno passt de bal met de wreef. Mabaquiao is nu in balbezit. Mabaquiao haalt uit met een fantastische trap. Mauhay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Boyz - Bughaw Rangers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Boyz 51%, Bughaw Rangers 49%.
Calm Boyz - Bughaw Rangers 3:0