Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silanggang Snakes Silanggang Eagles
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sarmento rent richting de bal. Sarmento met een sublieme pass. Gumintong is nu in balbezit. Tamo onderschept slim de pass. Tamo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lacdao geeft een hoge lob. Inworp. Agsalon met de inworp. Sucaldito rent richting de bal. Sucaldito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sucaldito rent richting de bal. Acebedo is nu in balbezit. Met opzet legt Sucaldito zijn tegenspeler op de grond. Sucaldito krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Acebedo is nu in balbezit. Sucaldito onderschept slim de pass. Cabatic is nu in balbezit. Sucaldito onderschept slim de pass. Sucaldito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Agsalon rent richting de bal. Agsalon probeert naar een medespeler te passen. Tamo rent richting de bal. Tamo schiet op doel. Malabanan probeert de bal aan de voet te houden. Sampayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cabatic rent richting de bal. Cabatic passt de bal met de wreef. Abutin rent richting de bal. Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog haalt uit met een fantastische trap. Aplaon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 0:1

35e minuut.
Sucaldito probeert naar een medespeler te passen. Sarmento bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmento geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sucaldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebedo onderschept slim de pass. Acebedo geeft een hoge lob. Dalogdog is nu in balbezit. Dalogdog haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Snakes 35%, Silanggang Eagles 65%.
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 0:1

46e minuut.
Dalogdog is nu in balbezit. Ona is nu in balbezit. Ona passt de bal met de wreef. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sarmento speelt de bal door. Bagnol is nu in balbezit. Bagnol probeert naar een medespeler te passen. Tamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 1:1

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agsalon zal de hoekschop nemen. Dagupion rent richting de bal. Tamo verovert de bal door een tackle van achteren. Tamo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sucaldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucaldito passt de bal zonder na te denken. Gumintong rent richting de bal. Tamo onderschept slim de pass. Tamo schiet op doel. Sampayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 2:1

76e minuut.
Acebedo speelt de bal door. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin passt de bal met de wreef. Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 2:2

85e minuut.
Macabenta geeft een lange en hoge pass. Tamo is nu in balbezit. Sucaldito is nu in balbezit. Sucaldito haalt uit met een fantastische trap. Malabanan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Snakes 38%, Silanggang Eagles 62%.
Silanggang Snakes - Silanggang Eagles 3:2