Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Ain Football Club ehabmuohamad@yahoo.com
Attack Tactiek maraba
49% Balbezit 51%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Lebas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Jahouri probeert naar een medespeler te passen. Lebas is nu in balbezit. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai passt de bal met de wreef. Jasmi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nyúl de bal. Nyúl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Borić verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Borić met een sublieme pass. Al Awar rent richting de bal. Al Awar probeert naar een medespeler te passen. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Boadi bokst de bal weg. Klungelig pakt EL Metsu de bal. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1

17e minuut.
Sakhtyani met een sublieme pass. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Borić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:2

19e minuut.
Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri speelt de bal door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:3

24e minuut.
Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Awar onderschept slim de pass. Al Awar geeft de bal voor. Hana Darwish krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leonhardsen passt de bal zonder na te denken. Lebas heeft problemen om de bal te vangen. Lebas passt de bal zonder na te denken. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Hana Jahouri de bal onder controle te krijgen. Leonhardsen speelt de bal door. Daar is Hana Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
AL Awzai met een sublieme pass. Lebas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jasmi. Jasmi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jasmi rent richting de bal. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 84%, ehabmuohamad@yahoo.com 16%.
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:3

46e minuut.
Al Matar komt het veld opgelopen. Gulácsy komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gulácsy met een snelle inworp. Leonhardsen probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:4

64e minuut.
Hana Sultan rent richting de bal. Hana Sultan passt de bal zonder na te denken. Sakhtyani speelt de bal door. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hana Darwish springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish passt de bal zonder na te denken. Borić onderschept slim de pass. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Amankwa kopt de bal weg. Al Matar is nu in balbezit. Al Matar probeert naar een medespeler te passen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:5

79e minuut.
Lebas rent richting de bal. Lebas met een sublieme pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:6

81e minuut.
Gulácsy geeft de bal voor. Borić onderschept slim de pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
bin AL Fahir rent richting de bal. Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani speelt de bal door. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Agbo met een sublieme pass. Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen met een sublieme pass. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 75%, ehabmuohamad@yahoo.com 25%.
Al-Ain Football Club - ehabmuohamad@yahoo.com 0:6