Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Yellow Councils Al Yellow Warriors
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Al Matar rent richting de bal. Zeer rent richting de bal. Al Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Humaid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 1:0

30e minuut.
Al Zeer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesmari met de inworp. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed schiet op doel. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin AL Hawzai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 1:1

31e minuut.
bin Mohamed geeft een hoge lob. Daar is EL Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Zeer is nu in balbezit. Zeer onderschept slim de pass. Zeer draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Al Sharji speelt de bal door. Daar is bin Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamed passt de bal met de wreef. Zeer rent richting de bal. Zeer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Councils 70%, Al Yellow Warriors 30%.
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 1:2

47e minuut.
Mesmari rent richting de bal. Mesmari speelt de bal door. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid passt de bal met de wreef. El Haroun is nu in balbezit. Azad onderschept slim de pass. Azad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mousa Rashid geeft een lange en hoge pass. Al Matar is nu in balbezit. bin Forouhar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Forouhar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Al Matar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Al Matar kan niet meer verder spelen. El Fouad komt het veld opgelopen. Abdu Humaid wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
AL Talyani is nu in balbezit. Abdu Humaid rent richting de bal. AL Talyani maakt een afschuwelijke overtreding. AL Talyani krijgt een gele kaart. Abdu Humaid wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abdu Humaid kan niet meer verder spelen. Mousa Rashid komt het veld opgelopen.

54e minuut.
AL Omer met een sublieme pass. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed met een sublieme pass. Zeer rent richting de bal. Zeer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Al Zeer probeert naar een medespeler te passen. Azad probeert naar een medespeler te passen. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid rent richting de bal. Mousa Rashid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abdu Serkal probeert de bal aan de voet te houden. Mousa Rashid is nu in balbezit. Mousa Rashid passt de bal in één keer door. El Fouad rent richting de bal. El Fouad draait met de bal, schiet en ... bin Yaseen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 2:2

69e minuut.
Azad probeert naar een medespeler te passen. Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad rent richting de bal. El Fouad haalt uit met een fantastische trap. bin Yaseen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. El Fouad rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Councils 47%, Al Yellow Warriors 53%.
Al Yellow Councils - Al Yellow Warriors 3:2