Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubayy Sheik Flay Unicorns
Normal Tactiek x
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Abdu Fahir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pandurević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:1

4e minuut.
Haj Malik geeft een hoge lob. Pandurević kopt de bal weg. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:2

8e minuut.
Al Mazem probeert naar een medespeler te passen. Debattista rent richting de bal. Debattista passt de bal met de wreef. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Al Mansoor kopt de bal weg. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan passt de bal met de wreef. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nard schiet op doel. EL Mansoor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:3

14e minuut.
EL Humaid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan geeft een hoge lob. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović rent richting de bal. Vanović geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Pandurević met de inworp. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:4

35e minuut.
Al Nayhan met een sublieme pass. bin Nard is nu in balbezit. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. EL Mansoor met een harde bal richting middenveld. AL Yaseen kopt de bal weg. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Al Nayhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nayhan met een sublieme pass. bin Nard rent richting de bal. bin Nard haalt uit met een fantastische trap. EL Mansoor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:5

45e minuut.
Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan met een sublieme pass. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel. Abdu Fahir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubayy Sheik 77%, Flay Unicorns 23%.
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:5

48e minuut.
bin azad is nu in balbezit. da Atouguia verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. EL Mansoor bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:6

52e minuut.
Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce passt de bal in één keer door. EL Humaid is nu in balbezit. bin Nard onderschept slim de pass. bin Nard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Al Nayhan kopt de bal weg. AL Yaseen speelt de bal door. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:7

57e minuut.
Vanović rent richting de bal. Vanović probeert naar een medespeler te passen. Pandurević speelt de bal door. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:8

58e minuut.
da Atouguia onderschept slim de pass. bin Nard rent richting de bal. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce maakt een snoekduik en kopt de bal. EL Mansoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Al Mansoor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdu Fahir de bal onder controle te krijgen. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat EL Mansoor niet meer kan verder spelen. El Haroun komt het veld opgelopen.

61e minuut.
AL Yaseen is nu in balbezit. AL Yaseen passt de bal met de wreef. Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:9

64e minuut.
EL Humaid geeft een hoge lob. AL Yaseen kan de bal niet met de borst controleren. AL Yaseen met een sublieme pass. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Al Mansoor rent richting de bal. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan passt de bal zonder na te denken. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Musallam passt de bal zonder na te denken. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan met een sublieme pass. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:10

86e minuut.
Pandurević geeft een hoge lob. Al Mansoor is nu in balbezit. bin Nard rent richting de bal. bin Nard schiet op doel. Al Mansoor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al Nayhan zal de hoekschop nemen. Vanović kopt de bal weg. AL Yaseen met een sublieme pass. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vanović onderschept slim de pass. Vanović probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Pandurević geeft de bal voor. bin Nard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubayy Sheik 81%, Flay Unicorns 19%.
Dubayy Sheik - Flay Unicorns 0:11