Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Ain Football Club Ajman Kingdoom
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Al Jasmi rent richting de bal. bin AL Fahir onderschept slim de pass. bin AL Fahir speelt de bal door. Al Kas rent richting de bal. Al Kas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
El Gobash kopt de bal weg. Borić rent richting de bal. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Abdu Fahir is nu in balbezit. Dakota verovert de bal door een tackle van achteren. Perta rent richting de bal. Dakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 1:0

21e minuut.
El Gobash is nu in balbezit. Agbo rent richting de bal. El Gobash schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Gobash krijgt een gele kaart. Agbo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Sultan met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Al Khaleel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 2:0

23e minuut.
bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin rabee passt de bal in één keer door. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 2:1

24e minuut.
Hana Sultan passt de bal zonder na te denken. El Gobash kan de bal niet met de borst controleren. Agbo speelt de bal door. Dakota rent richting de bal. Dakota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Perta onderschept slim de pass. Perta speelt de bal door. Dakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 3:1

38e minuut.
El Gobash is nu in balbezit. Hana Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Sultan met een sublieme pass. Agbo rent richting de bal. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 45%, Ajman Kingdoom 55%.
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 3:1

46e minuut.
bin rabee is nu in balbezit. bin rabee passt de bal met de wreef. Abdu Fahir is nu in balbezit. Dakota verovert de bal door een tackle van achteren. Dakota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Al Kas heeft problemen om de bal te vangen. Agbo rent richting de bal. Agbo passt de bal met de wreef. Dakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
El Gobash passt de bal met de wreef. Perta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perta passt de bal in één keer door. Agbo rent richting de bal. Agbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 4:1

66e minuut.
Al Khaleel probeert naar een medespeler te passen. Hana Sultan geeft de bal voor. Abdu Fahir probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perta zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo passt de bal zonder na te denken. Al Khaleel rent richting de bal. Agbo is nu in balbezit. Agbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hana Sultan passt de bal in één keer door. Abdu Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakota verovert de bal door een tackle van achteren. Dakota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ain Football Club 33%, Ajman Kingdoom 67%.
Al-Ain Football Club - Ajman Kingdoom 5:1