Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Al Dibba Al Dhafra al Ra`s
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. Muto bokst de bal weg.

8e minuut.
Haj Sultan passt de bal in één keer door. El Habib rent richting de bal. bin AL Fahir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Habib wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Habib komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Al Dibba - Al Dhafra al Ra`s 0:1

9e minuut.
Daar is bin matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib passt de bal met de wreef. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ahmad Yousif verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Yousif geeft een lange en hoge pass. Daar is Al Matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
AL Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. Haj Sultan onderschept slim de pass. Haj Sultan passt de bal in één keer door. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif schiet op doel. Muto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Al Dibba 60%, Al Dhafra al Ra`s 40%.
Al Dhafra Al Dibba - Al Dhafra al Ra`s 0:1

48e minuut.
Doeltrap. EL Serkal trapt de bal weg. Daar is Ahmad Yousif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. Muto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Al Dibba - Al Dhafra al Ra`s 0:2

60e minuut.
Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. Haj Sultan rent richting de bal. Haj Sultan passt de bal met de wreef. Ahmad Yousif met een sublieme pass. Daar is El Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin matar draait met de bal, schiet en ... bin Al Rasibi kopt de bal weg. bin AL Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Al Dibba 46%, Al Dhafra al Ra`s 54%.
Al Dhafra Al Dibba - Al Dhafra al Ra`s 0:2