Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abu AC EMbrator Essay
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
AL Harbi probeert de bal met de borst te controleren. Khattab rent richting de bal. Khattab haalt uit met een fantastische trap. Daar is Salim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abu AC - EMbrator Essay 1:0

12e minuut.
EL Hussain met een sublieme pass. AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud Mansur geeft een lange en hoge pass. Al Matsu bokst de bal weg.

16e minuut.
AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Salim is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hana Sultan ... Strafschop! Salim raakt geblesseerd tijdens het duel. Khattab legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Al Matsu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khattab is nu in balbezit. Khattab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abdu Hufi onderschept slim de pass. El Shehhi is nu in balbezit. El Shehhi passt de bal met de wreef. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is EL Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Salim rent richting de bal. Salim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hana Sultan geeft de bal voor. Abdu Hufi probeert de bal met de borst te controleren. Abdu Hufi met een sublieme pass. Daar is Khattab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khattab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
El Shehhi rent richting de bal. Abdu Hufi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hufi passt de bal met de wreef. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
bin Faraj geeft een lange en hoge pass. El Huzayel rent richting de bal. El Huzayel speelt de bal door. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abu AC - EMbrator Essay 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abu AC 43%, EMbrator Essay 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abu AC - EMbrator Essay 1:1

62e minuut.
El Shehhi passt de bal zonder na te denken. Daar is bin AL Hawzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap. Daar is Al Habsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Hawzai rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap. Musallam probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Huzayel neemt de hoekschop. Al Kaabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Al Kaabi niet meer kan verder spelen. AL Hussain komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. El Huzayel met de inworp. Sufi is nu in balbezit. Sufi geeft de bal voor. bin AL Hawzai is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abu AC 69%, EMbrator Essay 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abu AC - EMbrator Essay 1:1