Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padres Rápidos Beisbolistas Nobles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Norton speelt de bal door. Nolasco heeft problemen om de bal te vangen. Valladares rent richting de bal. Valladares draait met de bal, schiet en ... Delgadillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barboza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valladares springt en kopt de bal. Avino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barboza geeft een hoge lob. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa schiet op doel. Delgadillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Lopez de bal. Maraq is nu in balbezit. Maraq geeft de bal voor. Valladares is nu in balbezit. Valladares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Obando met een sublieme pass. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosa de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Beisbolistas Nobles 1:0

42e minuut.
Cabezas geeft de bal voor. Klungelig pakt Araujo de bal. Obando rent richting de bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 50%, Beisbolistas Nobles 50%.
Padres Rápidos - Beisbolistas Nobles 1:0

56e minuut.
Beltran verovert de bal door een tackle van achteren. Beltran geeft een lange en hoge pass. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares schiet op doel. Avino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Padres Rápidos - Beisbolistas Nobles 1:1

61e minuut.
Lino is nu in balbezit. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Valladares is nu in balbezit. Valladares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Norton rent richting de bal. Norton passt de bal met de wreef. Murdock is nu in balbezit. Murdock schiet op doel. Avino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Beisbolistas Nobles 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 41%, Beisbolistas Nobles 59%.
Padres Rápidos - Beisbolistas Nobles 1:2