Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arrecifes Pedorros Águilas RC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Aragón met een snelle inworp. Madriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madriz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madriz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Urcuyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Águilas RC 1:0

14e minuut.
Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft de bal voor. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vargas trapt de bal weg. Salamanca kopt de bal weg. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Arrieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madriz rent richting de bal. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lonnis passt de bal met de wreef. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arrecifes Pedorros - Águilas RC 1:1

28e minuut.
Tinoco geeft een hoge lob. Arrieta probeert de bal aan de voet te houden. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tejada de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arrieta geeft een hoge lob. Inworp. Bogran met een snelle inworp. Villafuente is nu in balbezit. Villafuente geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Caso kopt de bal weg. Bogran heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Águilas RC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrecifes Pedorros 45%, Águilas RC 55%.
Arrecifes Pedorros - Águilas RC 1:2

47e minuut.
Caso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villafuente met de inworp. Madriz rent richting de bal. Madriz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Balladares de bal onder controle te krijgen. Aragón is nu in balbezit. Urcuyo speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Godínez onderschept slim de pass. Balladares is nu in balbezit. Madriz verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez is nu in balbezit. Godínez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fajardo geeft een lange en hoge pass. Aragón kopt de bal weg. Balladares rent richting de bal. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez schiet op doel. Urcuyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tejada rent richting de bal. Tejada geeft de bal voor. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Vargas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aguas rent richting de bal. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Tejada is nu in balbezit. Tejada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bogran is nu in balbezit. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco passt de bal in één keer door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Peralta rent richting de bal. Tejada rent richting de bal. Peralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peralta krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tinoco de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Águilas RC 1:3

89e minuut.
Tejada met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft een hoge lob. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrecifes Pedorros 60%, Águilas RC 40%.
Arrecifes Pedorros - Águilas RC 1:3