Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Feroces Pumas Pedorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Montes rent richting de bal. Montes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Biamonte de bal. Biamonte schiet op doel. Abudoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Feroces - Pumas Pedorros 0:1

4e minuut.
Valle met een sublieme pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badilla is nu in balbezit. Biamonte onderschept slim de pass. Biamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Montes geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Abudoj trapt de bal weg. Valle is nu in balbezit. Valle passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wright rent richting de bal. Galo onderschept slim de pass. Galo passt de bal met de wreef. Rovelo rent richting de bal. Rovelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Villa Feroces - Pumas Pedorros 1:1

37e minuut.
Hedman passt de bal in één keer door. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Biamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Biamonte haalt uit met een fantastische trap. Abudoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Feroces - Pumas Pedorros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Feroces 51%, Pumas Pedorros 49%.
Villa Feroces - Pumas Pedorros 1:2

70e minuut.
Hedman passt de bal in één keer door. Aburto is nu in balbezit. Biamonte begaat een overtreding. Biamonte krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Botto heeft problemen om de bal te vangen. Hedman rent richting de bal. Hedman probeert naar een medespeler te passen. Biamonte is nu in balbezit. Biamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Botto probeert naar een medespeler te passen. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Rovelo rent richting de bal. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Calix is nu in balbezit. Calix geeft een hoge lob. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Montes rent richting de bal. Montes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Foster de bal. Biamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Biamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Feroces 43%, Pumas Pedorros 57%.
Villa Feroces - Pumas Pedorros 1:2