Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agrupación Bígamos Tiburones Duros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Gudiel rent richting de bal. Gudiel geeft de bal voor. Daar is Aleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope draait met de bal, schiet en ... Molina bokst de bal weg.

19e minuut.
Buitrago passt de bal met de wreef. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado passt de bal met de wreef. Wanchope rent richting de bal. Wanchope schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado rent richting de bal. Marshall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hurtado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurtado neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 0:1

29e minuut.
Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion onderschept slim de pass. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Riquelme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 1:1

39e minuut.
Goicoechea onderschept slim de pass. Mesén rent richting de bal. Mesén passt de bal met de wreef. Beita rent richting de bal. Beita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 48%, Tiburones Duros 52%.
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Goicoechea de bal. Carrion rent richting de bal. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion onderschept slim de pass. Carrion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Gudiel is nu in balbezit. Gudiel speelt de bal door. Goicoechea is nu in balbezit. Beita verovert de bal door een tackle van achteren. Beita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Gudiel de bal. Romero met een sublieme pass. Alpízar is nu in balbezit. Beita is nu in balbezit. Beita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Romero is nu in balbezit. Vi onderschept slim de pass. Vi met een sublieme pass. Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Vi heeft problemen om de bal te vangen. Vi geeft een lange en hoge pass. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Goicoechea is nu in balbezit. Carrion is nu in balbezit. Carrion passt de bal zonder na te denken. Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 32%, Tiburones Duros 68%.
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 3:1