Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas AD Escritores Feroces
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Revollo verovert de bal door een tackle van achteren. Revollo geeft een hoge lob. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Barcelona speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga schiet op doel. Salame werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Laporte is nu in balbezit. De La Cuesta onderschept slim de pass. De La Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga heeft problemen om de bal te vangen. Maradiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Picón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baquis de bal. Baquis speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquis geeft een hoge lob. Arana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas AD 52%, Escritores Feroces 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas AD - Escritores Feroces 0:0

51e minuut.
Revollo met een snelle inworp. Klungelig pakt Zacarías de bal. Cardona begaat een overtreding. Zacarías raakt geblesseerd tijdens het duel. Zacarías met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Guardia passt de bal zonder na te denken. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquis met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas AD 60%, Escritores Feroces 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas AD - Escritores Feroces 0:0