Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsesna Medviedi Dikije Myshi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Sakhalbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sakhalbaev speelt de bal door. Pishchullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pishchullin haalt uit met een fantastische trap. Chichulin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Medviedi - Dikije Myshi 1:0

5e minuut.
Edigenov met een sublieme pass. Mokin is nu in balbezit. Naurzaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Naurzaliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naurzaliev draait met de bal, schiet en ... Dosmukhanbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Edigenov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhaparov met de inworp. Naurzaliev is nu in balbezit. Naurzaliev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sakhalbaev de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baimbetov speelt de bal door. Pishchullin rent richting de bal. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokin haalt uit met een fantastische trap. Chichulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Medviedi - Dikije Myshi 2:0

21e minuut.
Zhaparov probeert naar een medespeler te passen. Shkot is nu in balbezit. Shkot probeert naar een medespeler te passen. Baizhanov rent richting de bal. Baizhanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shabanov passt de bal in één keer door. Naurzaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Naurzaliev probeert naar een medespeler te passen. Baizhanov rent richting de bal. Baizhanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Edigenov probeert de bal aan de voet te houden. Shkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pishchullin verovert de bal door een tackle van achteren. Pishchullin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukashev rent richting de bal. Mokin onderschept slim de pass. Mokin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guseynov is nu in balbezit. Guseynov speelt de bal door. Naurzaliev rent richting de bal. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Medviedi - Dikije Myshi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsesna Medviedi 44%, Dikije Myshi 56%.
Tsesna Medviedi - Dikije Myshi 2:1

53e minuut.
Mukashev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baimbetov met een snelle inworp. Demyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Baimbetov rent richting de bal. Naurzaliev onderschept slim de pass. Naurzaliev probeert naar een medespeler te passen. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pishchullin is nu in balbezit. Shkot onderschept slim de pass. Shkot speelt de bal door. Baizhanov is nu in balbezit. Baizhanov haalt uit met een fantastische trap. Dosmukhanbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsesna Medviedi 60%, Dikije Myshi 40%.
Tsesna Medviedi - Dikije Myshi 2:1