Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vladteam Qichiq O`ra
Sweep Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 1:0

3e minuut.
Zuldayev heeft problemen om de bal te vangen. Zuldayev met een sublieme pass. Maylarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Lerdagamdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 2:0

6e minuut.
Lerdagamdov trapt de bal weg van het doel. Bufondirov kopt de bal weg. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Maylarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Lerdagamdov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 3:0

15e minuut.
Lázaro verovert de bal door een tackle van achteren. Lázaro geeft een hoge lob. Daar is Baqqollikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 4:0

16e minuut.
Lerdagamdov trapt de bal weg van het doel. Bufondirov kopt de bal weg. Daar is Maylarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 5:0

24e minuut.
Pakul geeft een hoge lob. Kaladirobov kopt de bal weg. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton heeft problemen om de bal te vangen. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 6:0

26e minuut.
Zuldayev is nu in balbezit. Lázaro onderschept slim de pass. Salomov verovert de bal door een tackle van achteren. Zuldayev is nu in balbezit. Zuldayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bufondirov passt de bal zonder na te denken. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
To`zov met de inworp. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov geeft de bal voor. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vladteam 23%, Qichiq O`ra 77%.
vladteam - Qichiq O`ra 6:0

46e minuut.
Ashimov heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela speelt de bal door. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Equstarov met een snelle inworp. Salomov rent richting de bal. Kaladirobov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaladirobov krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Babusov speelt de bal door. Edurov rent richting de bal. Edurov met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 7:0

55e minuut.
Belkondirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaladirobov probeert naar een medespeler te passen. Salomov rent richting de bal. Bufondirov onderschept slim de pass. Bufondirov draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Zuldayev schiet op doel. Papaxeniou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doeltrap. Papaxeniou trapt de bal weg van het doel. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lerdagamdov trapt de bal weg. Bufondirov kopt de bal weg. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Salomov verovert de bal door een tackle van achteren. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Lerdagamdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Babusov de bal. Bufondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babusov krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ashimov passt de bal in één keer door. Pakul geeft de bal voor. Babusov heeft problemen om de bal te vangen. Brumpton rent richting de bal. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. Lerdagamdov bokst de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Qichiq O`ra 8:0

86e minuut.
Salomov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro verovert de bal door een tackle van achteren. Lázaro speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pakul kopt de bal weg. Klungelig pakt Brumpton de bal. Renatorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton onderschept slim de pass. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Lerdagamdov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maylarov rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Lerdagamdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Babusov rent richting de bal. Bufondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bufondirov passt de bal zonder na te denken. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lerdagamdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vladteam 36%, Qichiq O`ra 64%.
vladteam - Qichiq O`ra 8:0