Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Sheik MC Talj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mediène rent richting de bal. Bouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Bouyahia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Racim de bal. Racim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nahnah speelt de bal door. Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Habbati met een sublieme pass. Megharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia schiet op doel. Chebal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sénac passt de bal zonder na te denken. Racim is nu in balbezit. Nazef maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nazef moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nazef schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Doeltrap. Bellabes trapt de bal weg van het doel. Bouyahia kopt de bal weg. Racim is nu in balbezit. Racim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deghmani de bal onder controle te krijgen. Boutella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sheik - MC Talj 1:0

32e minuut.
Megharia is nu in balbezit. Habbati is nu in balbezit. Megharia is nu in balbezit. Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Habbati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Sheik - MC Talj 1:1

37e minuut.
Bellabes trapt de bal weg van het doel. Laïfaoui kopt de bal weg. Mediène heeft problemen om de bal te vangen. Racim rent richting de bal. Racim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sheik 42%, MC Talj 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Sheik - MC Talj 1:1

50e minuut.
Nezzar is nu in balbezit. Nezzar geeft de bal voor. Megharia is nu in balbezit. Megharia haalt uit met een fantastische trap. Chebal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sheik - MC Talj 1:2

55e minuut.
Bellabes trapt de bal weg. Habbati is nu in balbezit. Sénac begaat een overtreding. Sénac krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nezzar met de inworp. Habbati geeft een hoge lob. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nahnah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kehiha komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Habbati rent richting de bal. Habbati speelt de bal door. Megharia rent richting de bal. Megharia draait met de bal, schiet en ... Yahia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kehiha met een snelle inworp. Klungelig pakt Berchiche de bal. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sheik 51%, MC Talj 49%.
Tawiel Sheik - MC Talj 1:2