Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USM Narr MO Bekere
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nourredine rent richting de bal. Benmabrouk onderschept slim de pass. Benmabrouk speelt de bal door. Aït Ali heeft problemen om de bal te vangen. Aït Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Benmabrouk passt de bal in één keer door. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali passt de bal in één keer door. Racim rent richting de bal. Racim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fellag rent richting de bal. Hamidou speelt de bal door. Daar is Fellag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - MO Bekere 0:1

39e minuut.
Nourredine geeft een hoge lob. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rachedi. Rachedi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abdelkebir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bennabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Narr 69%, MO Bekere 31%.
USM Narr - MO Bekere 0:1

60e minuut.
Benmabrouk met de inworp. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali geeft een lange en hoge pass. Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir haalt uit met een fantastische trap. Hamidou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - MO Bekere 0:2

83e minuut.
Khendu geeft de bal voor. Rachedi rent richting de bal. Rachedi passt de bal zonder na te denken. Daar is Aït Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Narr 61%, MO Bekere 39%.
USM Narr - MO Bekere 0:2