Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Al Dibba Tawiel Wahs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Amara met een sublieme pass. Hannachi is nu in balbezit. Hannachi probeert naar een medespeler te passen. Ouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 1:0

25e minuut.
Anka met een sublieme pass. Cheklam bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Toufik zijn tegenspeler op de grond. Toufik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cheklam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khadda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kermali speelt de bal door. Naima is nu in balbezit. Belmellat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Belmellat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Belmellat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Ramdani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouabdallah geeft de bal voor. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Naima onderschept slim de pass. Naima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cheklam rent richting de bal. Cheklam probeert naar een medespeler te passen. Bouabdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouabdallah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amara de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mediène bereikt de bal nog maar net als eerste. Mediène met een sublieme pass. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannachi onderschept slim de pass. Hannachi geeft de bal voor. Wattar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 54%, Tawiel Wahs 46%.
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 1:0

51e minuut.
Naima geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anka de bal. Hannachi begaat een overtreding. Hannachi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hannachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouali rent richting de bal. Hannachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouali rent richting de bal. Ouali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Lounes rent richting de bal. Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi draait met de bal, schiet en ... Ouali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 2:0

64e minuut.
Cheklam probeert naar een medespeler te passen. Khadda is nu in balbezit. Amara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khadda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cheklam neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 2:1

73e minuut.
Ouyahia is nu in balbezit. Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Anka kopt de bal weg. Khadda is nu in balbezit. Khadda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Ouali haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bezzaz de bal. Ouali is nu in balbezit. Ouali haalt uit met een fantastische trap. Wattar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 3:1

78e minuut.
Khadda heeft problemen om de bal te vangen. Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi passt de bal met de wreef. Ouali rent richting de bal. Ouali haalt uit met een fantastische trap. Wattar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ouali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 4:1

81e minuut.
Anka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belkacem komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 47%, Tawiel Wahs 53%.
FC Al Dibba - Tawiel Wahs 4:1