Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Nimr Al Dhafra El-Saloum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bedrici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chebal de bal. Zidane is nu in balbezit. Zidane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Nimr - Al Dhafra El-Saloum 1:0

19e minuut.
Chebal speelt de bal door. Sofiane is nu in balbezit. Soltani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rimitti met een snelle inworp. Daar is Hadj Adlane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadj Adlane geeft een hoge lob. Kaddache rent richting de bal. Kaddache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bouyahia geeft de bal voor. Mguellati is nu in balbezit. Rimitti maakt een afschuwelijke overtreding. Rimitti krijgt een gele kaart. Mguellati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mguellati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Al-Hassan met de inworp. Hadj Adlane is nu in balbezit. Mguellati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mguellati krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Benbouali passt de bal in één keer door. Zidane rent richting de bal. Chebal rent richting de bal. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mguellati verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Rimitti zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rimitti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Bedrici geeft de bal voor. Inworp. Bouyahia met een snelle inworp. Benbouali rent richting de bal. Benbouali geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Nimr 38%, Al Dhafra El-Saloum 62%.
Shaab Nimr - Al Dhafra El-Saloum 1:0

60e minuut.
Bouyahia passt de bal in één keer door. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane begaat een overtreding. Merzekane krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Soltani onderschept slim de pass. Soltani probeert naar een medespeler te passen. Kaddache controleert de bal met de borst. Kaddache schiet op doel. Zaïm probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kerbouche met de inworp. Chebal is nu in balbezit. Met opzet legt Mecheri zijn tegenspeler op de grond. Mecheri krijgt een gele kaart. Chebal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chebal kan niet meer verder spelen. Belkacem komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Belkacem geeft de bal voor. Mguellati rent richting de bal. Mguellati met een sublieme pass. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Hadj Adlane met de inworp. Soltani is nu in balbezit. Soltani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belkacem de bal. Belkacem geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shaab Nimr - Al Dhafra El-Saloum 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Nimr 59%, Al Dhafra El-Saloum 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaab Nimr - Al Dhafra El-Saloum 1:1