Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxmari Mxeci FC Dinamo Tbilisi
Normal Tactiek 1111
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


17e minuut.
Mokritskiy heeft problemen om de bal te vangen. Mokritskiy geeft de bal voor. Khakhutashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Iankoshvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ebanoidze passt de bal zonder na te denken. Żeromski rent richting de bal. Żeromski met een sublieme pass. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:1

34e minuut.
Roztoczek kopt de bal weg. Gavazza is nu in balbezit. Gavazza passt de bal met de wreef. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:2

35e minuut.
Rukhadze probeert naar een medespeler te passen. Chkhaidze heeft problemen om de bal te vangen. Martsvaladze rent richting de bal. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gavazza passt de bal zonder na te denken. Roztoczek met een sublieme pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:3

42e minuut.
Ebanoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebanoidze passt de bal met de wreef. Sutidze is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Iankoshvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Martsvaladze de bal. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Iankoshvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 71%, FC Dinamo Tbilisi 29%.
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:4

48e minuut.
Daar is Gavazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavazza speelt de bal door. Sutidze is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:5

51e minuut.
Ebanoidze is nu in balbezit. Ebanoidze met een sublieme pass. Gavazza speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel. Gogiberidze controleert de bal met de borst. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Spinosi speelt de bal door. Ebanoidze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadirashvili. Nadirashvili krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gvaramadze geeft de bal voor. Khakhutashvili onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavazza zal de hoekschop nemen. Alcântara maakt een snoekduik en kopt de bal. Iankoshvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Roztoczek is nu in balbezit. Gvaramadze rent richting de bal. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sutidze de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nadirashvili passt de bal in één keer door. Ebanoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebanoidze passt de bal met de wreef. Gvaramadze rent richting de bal. Gvaramadze passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gvaramadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaramadze geeft een lange en hoge pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Iankoshvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:6

73e minuut.
Żeromski passt de bal met de wreef. Gvaramadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaramadze passt de bal met de wreef. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ebanoidze is nu in balbezit. Ebanoidze geeft de bal voor. Sutidze heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:7

85e minuut.
Spinosi passt de bal zonder na te denken. Ebanoidze is nu in balbezit. Ebanoidze probeert naar een medespeler te passen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 78%, FC Dinamo Tbilisi 22%.
Gamxmari Mxeci - FC Dinamo Tbilisi 0:7