Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Moazrovne FC. MAMISONI
Normal Tactiek 523
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Chipashvili geeft een hoge lob. Grişu kopt de bal weg. Daar is Lazariashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grişu zal de hoekschop nemen. Gigineishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Khubejashvili met een sublieme pass. Noghaideli rent richting de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noghaideli verovert de bal door een tackle van achteren. Noghaideli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lazariashvili is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr haalt uit met een fantastische trap. Gigineishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kulka geeft een lange en hoge pass. Ionatamishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek onderschept slim de pass. Jambourek geeft een lange en hoge pass. Dürr maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ortega passt de bal met de wreef. Jambourek rent richting de bal. Jambourek passt de bal met de wreef. Dürr heeft problemen om de bal te vangen. Dürr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - FC. MAMISONI 0:1

19e minuut.
Dgebuadze geeft een hoge lob. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega speelt de bal door. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Khubejashvili kopt de bal weg. Lazariashvili heeft problemen om de bal te vangen. Ortega speelt de bal door. Dürr heeft problemen om de bal te vangen. Dürr haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gigineishvili probeert naar een medespeler te passen. Ragaman kopt de bal weg. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chipashvili trapt de bal weg van het doel. Ragaman controleert de bal met de borst. Kopaliani begaat een overtreding. Kopaliani krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Jambourek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jambourek met een sublieme pass. Dürr rent richting de bal. Dürr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Lazariashvili de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dürr de bal. Dürr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal zonder na te denken. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Dürr rent richting de bal. Dürr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dürr is nu in balbezit. Lazariashvili onderschept slim de pass. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Dürr rent richting de bal. Dürr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Moazrovne 79%, FC. MAMISONI 21%.
Absurduli Moazrovne - FC. MAMISONI 0:1

48e minuut.
Badaczewski met een sublieme pass. Grişu heeft problemen om de bal te vangen. Grişu met een sublieme pass. Dürr rent richting de bal. Dürr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Comodoro komt het veld opgelopen. Gigineishvili trapt de bal weg van het doel. Grişu kopt de bal weg. Dürr is nu in balbezit. Dürr schiet op doel. Gigineishvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata met de inworp. Lazariashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek verovert de bal door een tackle van achteren. Jambourek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mata met een snelle inworp. Jambourek speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Dürr maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Grişu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grişu rent richting de bal. Grişu passt de bal zonder na te denken. Dürr rent richting de bal. Dürr haalt uit met een fantastische trap. Gigineishvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Badaczewski passt de bal zonder na te denken. Javakhishvili rent richting de bal. Dürr onderschept slim de pass. Dürr haalt uit met een fantastische trap. Gigineishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - FC. MAMISONI 0:2

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazariashvili met de inworp. Ionatamishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek onderschept slim de pass. Jambourek passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klipa komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Badaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski geeft de bal voor. Dürr rent richting de bal. Dürr schiet op doel. Gigineishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jambourek geeft een lange en hoge pass. Klipa is nu in balbezit. Dgebuadze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dürr kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - FC. MAMISONI 0:3

86e minuut.
Jambourek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega met een sublieme pass. Dürr rent richting de bal. Dürr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - FC. MAMISONI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Moazrovne 82%, FC. MAMISONI 18%.
Absurduli Moazrovne - FC. MAMISONI 0:4