Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Gasaxdeli gagi
Normal Tactiek koko
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 48.9
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Gerónimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula geeft een lange en hoge pass. Staško is nu in balbezit. Staško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:1

5e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos passt de bal in één keer door. Bobula met een sublieme pass. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kerr verovert de bal door een tackle van achteren. Kerr geeft de bal voor. Staško kopt de bal weg. Klungelig pakt Alayza de bal. Alayza schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alayza passt de bal zonder na te denken. Dzidziguri is nu in balbezit. Alamanos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alamanos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Bobula speelt de bal door. Staško rent richting de bal. Staško haalt uit met een fantastische trap. Eliauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:2

18e minuut.
Gigiadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula verovert de bal door een tackle van achteren. Bobula geeft de bal voor. Staško is nu in balbezit. Staško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bolchiş speelt de bal door. Daar is Staško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staško speelt de bal door. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bolchiş met een snelle inworp. Gerónimo geeft een hoge lob. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau geeft een hoge lob. Alayza krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

22e minuut.
Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze passt de bal met de wreef. Bobula speelt de bal door. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:3

24e minuut.
Bobula speelt de bal door. Alayza rent richting de bal. Alayza passt de bal zonder na te denken. Staško is nu in balbezit. Staško haalt uit met een fantastische trap. Eliauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Shkinin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza draait met de bal, schiet en ... Shkinin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:4

28e minuut.
Mamukashvili is nu in balbezit. Gerónimo onderschept slim de pass. Gerónimo passt de bal in één keer door. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:5

33e minuut.
Dzidziguri passt de bal zonder na te denken. Roques bereikt de bal nog maar net als eerste. Roques probeert naar een medespeler te passen. Staško rent richting de bal. Staško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:6

39e minuut.
Bobula is nu in balbezit. Bobula probeert naar een medespeler te passen. Alayza rent richting de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shkinin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula passt de bal in één keer door. Daar is Staško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayza is nu in balbezit. Alayza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Gasaxdeli 71%, gagi 29%.
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:7

48e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş met een sublieme pass. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško draait met de bal, schiet en ... Eliauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:8

52e minuut.
Bobula speelt de bal door. Alayza rent richting de bal. Shkinin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alayza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alayza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:9

55e minuut.
Narimanidze met een sublieme pass. Roques is nu in balbezit. Roques probeert naar een medespeler te passen. Staško rent richting de bal. Staško draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolchiş neemt de hoekschop. Staško is nu in balbezit. Staško haalt uit met een fantastische trap. Eliauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Bobula de bal. Bobula geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martsvaladze de bal. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško draait met de bal, schiet en ... Eliauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Martsvaladze met een harde bal richting middenveld. Gerónimo kopt de bal weg. Staško is nu in balbezit. Staško haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:11

67e minuut.
Roques speelt de bal door. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Staško rent richting de bal. Staško draait met de bal, schiet en ... Martsvaladze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:12

70e minuut.
Bolchiş geeft de bal voor. Gvelesiani kopt de bal weg. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško haalt uit met een fantastische trap. Eliauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:13

71e minuut.
Chopliani komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bobula rent richting de bal. Bobula passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alayza de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ... Eliauri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:14

75e minuut.
Gerónimo geeft de bal voor. Malania heeft problemen om de bal te vangen. Chopliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopliani draait met de bal, schiet en ... Eliauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:15

75e minuut.
Da Silva komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bolchiş speelt de bal door. Chopliani is nu in balbezit. Martsvaladze verovert de bal door een tackle van achteren. Martsvaladze met een sublieme pass. Bolchiş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Alayza de bal. Alayza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:16

84e minuut.
Rousseau rent richting de bal. Rousseau geeft de bal voor. Daar is Martsvaladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chopliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopliani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rousseau probeert naar een medespeler te passen. Bolchiş rent richting de bal. Klungelig pakt Bolchiş de bal. Bolchiş geeft de bal voor. Alayza maakt een snoekduik en kopt de bal. Eliauri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Gasaxdeli 74%, gagi 26%.
Gasaocari Gasaxdeli - gagi 0:16