Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluvi Maraos Gacvetili Tavi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Barnaveli met een sublieme pass. Chikovani rent richting de bal. Chikovani passt de bal met de wreef. Avazneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avazneli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Iremadze speelt de bal door. Avazneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Avazneli verovert de bal door een tackle van achteren. Avazneli haalt uit met een fantastische trap. Kananadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lebanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaia verovert de bal door een tackle van achteren. Ambidze rent richting de bal. Ambidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 1:0

20e minuut.
Zenaishvili probeert naar een medespeler te passen. Avazneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barnaveli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barnaveli naar de kleedkamers voor een vroege douche. Avazneli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Avazneli kan niet meer verder spelen. Khojava komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Mikaia de bal. Zenaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaia begaat een overtreding. Mikaia krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sologhashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chikovani is nu in balbezit. Chikovani speelt de bal door. Khojava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khojava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sologhashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jugheli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 62%, Gacvetili Tavi 38%.
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 1:0

57e minuut.
Bakuradze met een snelle inworp. Jugheli rent richting de bal. Kruashvili begaat een overtreding. Kruashvili krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mikaia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pularia komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Chikovani rent richting de bal. Chikovani passt de bal met de wreef. Khojava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khojava schiet op doel. Kananadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 44%, Gacvetili Tavi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 1:1