Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluvi Maraos Meoradi Dugubeba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Barnaveli passt de bal zonder na te denken. Beriashvili met een sublieme pass. Pachulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulia draait met de bal, schiet en ... Zedginidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barnaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaveli geeft een lange en hoge pass. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze verovert de bal door een tackle van achteren. Ambidze schiet op doel. Kikalishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mirtskhulava controleert de bal met de borst. Pachulia rent richting de bal. Dididze begaat een overtreding. Dididze krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dididze bereikt de bal nog maar net als eerste. Makasarashvili onderschept slim de pass. Makasarashvili passt de bal zonder na te denken. Beriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beriashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Makasarashvili probeert de bal met de borst te controleren. Ambidze onderschept slim de pass. Mikaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze is nu in balbezit. Ambidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluvi Maraos - Meoradi Dugubeba 1:0

36e minuut.
Mikaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Glunchadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikaia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mikaia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ambidze springt en kopt de bal. Kikalishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sharikadze is nu in balbezit. Sharikadze passt de bal met de wreef. Makasarashvili rent richting de bal. Mikaia onderschept slim de pass. Mikaia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 56%, Meoradi Dugubeba 44%.
Gluvi Maraos - Meoradi Dugubeba 1:0

50e minuut.
Pachulia heeft problemen om de bal te vangen. Beriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beriashvili probeert naar een medespeler te passen. Kotrikadze is nu in balbezit. Kotrikadze schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kotrikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrikadze begaat een overtreding. Kotrikadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 30%, Meoradi Dugubeba 70%.
Gluvi Maraos - Meoradi Dugubeba 1:0