Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gacvetili Tavi Abezari Deda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Khojava passt de bal met de wreef. Chikovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunashvili is nu in balbezit. Chikovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikovani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Didava de bal. Jugheli onderschept slim de pass. Jugheli met een sublieme pass. Khojava is nu in balbezit. Khojava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - Abezari Deda 1:0

31e minuut.
Arsoshvili is nu in balbezit. Arsoshvili geeft de bal voor. Shavadze kopt de bal weg. Daar is Didava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Tavi 45%, Abezari Deda 55%.
Gacvetili Tavi - Abezari Deda 1:0

46e minuut.
Gogua bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogua geeft de bal voor. Machkhaneli rent richting de bal. Didava rent richting de bal. Didava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Zenaishvili is nu in balbezit. Didava is nu in balbezit. Met opzet legt Zenaishvili zijn tegenspeler op de grond. Zenaishvili krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Katsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili passt de bal zonder na te denken. Machkhaneli is nu in balbezit. Machkhaneli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gacvetili Tavi - Abezari Deda 1:1

55e minuut.
Katsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katsadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Gurasashvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bakhturidze de bal. Machkhaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machkhaneli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jugheli is nu in balbezit. Didava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jugheli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jugheli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili geeft een hoge lob. Demetradze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Arsoshvili met een snelle inworp. Didava is nu in balbezit. Zenaishvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Didava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didava neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Tavi 49%, Abezari Deda 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gacvetili Tavi - Abezari Deda 1:1