Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basri Saaviacio Cocxali Toxi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Ingorokva geeft een hoge lob. Mtvralashvili kopt de bal weg. Lomaia is nu in balbezit. Mtvralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtvralashvili draait met de bal, schiet en ... Narmania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Merlani met een sublieme pass. Lomaia met een sublieme pass. Mtvralashvili is nu in balbezit. Mtvralashvili draait met de bal, schiet en ... Narmania werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 0:1

28e minuut.
Ingorokva rent richting de bal. Demetradze onderschept slim de pass. Demetradze passt de bal in één keer door. Tsitaishvili rent richting de bal. Tsitaishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sichinava kan de bal niet met de borst controleren. Papuashvili rent richting de bal. Sichinava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sichinava krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Saaviacio 61%, Cocxali Toxi 39%.
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 0:1

49e minuut.
Gudava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudava probeert naar een medespeler te passen. Mtvralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomaia rent richting de bal. Lomaia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 0:2

53e minuut.
Lomaia is nu in balbezit. Lomaia passt de bal zonder na te denken. Mtvralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtvralashvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pipinashvili de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 0:3

57e minuut.
Zautashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papuashvili met de inworp. Sigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigua geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsitaishvili rent richting de bal. Tsitaishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 1:3

59e minuut.
Gilauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachiperidze rent richting de bal. Demetradze begaat een overtreding. Demetradze krijgt een gele kaart. Khachiperidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khachiperidze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sichinava onderschept slim de pass. Sigua verovert de bal door een tackle van achteren. Sigua speelt de bal door. Tsitaishvili is nu in balbezit. Tsitaishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 2:3

73e minuut.
Gilauri onderschept slim de pass. Gilauri geeft een hoge lob. Chiaureli rent richting de bal. Ingorokva is nu in balbezit. Ingorokva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Pipinashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisashvili rent richting de bal. Maisashvili speelt de bal door. Demetradze is nu in balbezit. Demetradze schiet op doel. Basilia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Gazaevi is nu in balbezit. Gazaevi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Saaviacio 48%, Cocxali Toxi 52%.
Basri Saaviacio - Cocxali Toxi 2:3