Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Airisi Ameba Gasaocari Moazrovne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Khizaneishvili trapt de bal weg van het doel. Khuberashvili kopt de bal weg. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurchiani onderschept slim de pass. Gurchiani passt de bal in één keer door. Paramanovi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Orbeladze passt de bal in één keer door. Aptsiauri probeert naar een medespeler te passen. Chelidze heeft problemen om de bal te vangen. Gurchiani is nu in balbezit. Gurchiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Esiava de bal. Sabinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabinin passt de bal met de wreef. Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Esiava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sabinin passt de bal in één keer door. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhghenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava verovert de bal door een tackle van achteren. Esiava haalt uit met een fantastische trap. Darchiashvili bokst de bal weg.

30e minuut.
Imerlishvili kopt de bal weg. Sabinin is nu in balbezit. Sabinin passt de bal in één keer door. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airisi Ameba 42%, Gasaocari Moazrovne 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Airisi Ameba - Gasaocari Moazrovne 0:0

54e minuut.
Shanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Aptsiauri is nu in balbezit. Aptsiauri geeft de bal voor. Klungelig pakt Shanidze de bal. Shanidze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Chelidze onderschept slim de pass. Chelidze geeft de bal voor. Daar is Zhghenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiava rent richting de bal. Esiava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Chelidze de bal. Shanidze is nu in balbezit. Shanidze passt de bal in één keer door. Chkareuli rent richting de bal. Chkareuli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aptsiauri passt de bal zonder na te denken. Esiava rent richting de bal. Zhghenti verovert de bal door een tackle van achteren. Sabinin is nu in balbezit. Sabinin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zhghenti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakanidze met de inworp. Sabinin is nu in balbezit. Sabinin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airisi Ameba 50%, Gasaocari Moazrovne 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Airisi Ameba - Gasaocari Moazrovne 0:0