Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheiks Hawks Essays Al FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Abdulrahman kopt de bal weg. Al Sultan probeert de bal aan de voet te houden. Serkal met een sublieme pass. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Teymourian rent richting de bal. bin Al Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Hareb passt de bal in één keer door. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi haalt uit met een fantastische trap. Al Khetbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Al Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Sultan probeert naar een medespeler te passen. Teymourian is nu in balbezit. bin Al Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Hareb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Al Matar geeft de bal voor. Inworp. Al Minhali met de inworp. bin Al Hareb is nu in balbezit. bin Al Hareb geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Abdu Metsu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Abdu Harbi met een snelle inworp. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Zeer met een sublieme pass. Sulayman rent richting de bal. Sulayman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Hawks 57%, Essays Al FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheiks Hawks - Essays Al FC 0:0

54e minuut.
Khalil Hanna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al Minhali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Al Hareb rent richting de bal. bin Al Hareb geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zeer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Serkal geeft een lange en hoge pass. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Hawks 61%, Essays Al FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheiks Hawks - Essays Al FC 0:0