Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Slashers Al Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Al Jaber geeft de bal voor. Zuhair rent richting de bal. Zuhair haalt uit met een fantastische trap. bin Malik probeert de bal aan de voet te houden. El Huzayel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Al Club 1:0

28e minuut.
Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Matrooshi passt de bal zonder na te denken. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schiet op doel. El Jawhar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Matrooshi rent richting de bal. Zuhair verovert de bal door een tackle van achteren. Zuhair met een sublieme pass. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Al Club 2:0

41e minuut.
El Bilal passt de bal in één keer door. Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bdeir geeft een lange en hoge pass. Mousa rent richting de bal. Mousa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 53%, Al Club 47%.
Al Sheiks Slashers - Al Club 2:0

48e minuut.
Abdu Hambari probeert de bal met de borst te controleren. Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari onderschept slim de pass. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ... El Huzayel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Al Club 3:0

50e minuut.
Klungelig pakt Hana Rasheed de bal. bin Hareb onderschept slim de pass. bin Hareb met een sublieme pass. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Al Jaber onderschept slim de pass. Al Jaber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hana Rasheed de bal. Zuhair is nu in balbezit. Zuhair draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Al Jaber onderschept slim de pass. Al Jaber probeert naar een medespeler te passen. bin Malik is nu in balbezit. Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhair haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Matrooshi is nu in balbezit. Met opzet legt Zuhair zijn tegenspeler op de grond. Matrooshi raakt geblesseerd tijdens het duel. Matrooshi met een snel genomen vrije trap. Mousa maakt een snoekduik en kopt de bal. Forouhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
bin Abdu Darwish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hana Zeer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 50%, Al Club 50%.
Al Sheiks Slashers - Al Club 3:0