Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Koshki Miagkije Loshadi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Shokeev rent richting de bal. Shkarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Odnovortsev rent richting de bal. Odnovortsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Koshki - Miagkije Loshadi 0:1

12e minuut.
Yevtigneev probeert de bal met de borst te controleren. Familtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Familtsev passt de bal zonder na te denken. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap. Ersalimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kozhushko is nu in balbezit. Odnovortsev verovert de bal door een tackle van achteren. Shokeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Odnovortsev onderschept slim de pass. Odnovortsev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kozhushko met een sublieme pass. Shokeev rent richting de bal. Shokeev passt de bal met de wreef. Kurban rent richting de bal. Kurban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sintez Koshki - Miagkije Loshadi 1:1

34e minuut.
Shkarupa probeert naar een medespeler te passen. Kurban probeert de bal aan de voet te houden. Familtsev probeert naar een medespeler te passen. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Koshki - Miagkije Loshadi 1:2

41e minuut.
Hamzin passt de bal met de wreef. Daar is Aitzhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozhushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitzhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aitzhanov geeft de bal voor. Ersalimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Koshki 70%, Miagkije Loshadi 30%.
Sintez Koshki - Miagkije Loshadi 1:2

59e minuut.
Nazarbaev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulei met een snelle inworp. Odnovortsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Odnovortsev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Moroshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grachev rent richting de bal. Moroshan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Moroshan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moroshan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Familtsev is nu in balbezit. Ustinov onderschept slim de pass. Ustinov speelt de bal door. Kurban is nu in balbezit. Kurban draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Gerfort trapt de bal weg. Odnovortsev rent richting de bal. Odnovortsev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khokhlov trapt de bal weg. Shokeev kopt de bal weg. Ustinov is nu in balbezit. Ustinov draait met de bal, schiet en ... Khokhlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Koshki 56%, Miagkije Loshadi 44%.
Sintez Koshki - Miagkije Loshadi 1:2