Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metalourg O`ra Yoq Bola yoq
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Talikov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pasoritov met de inworp. Dariyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariyev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hudiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariyev rent richting de bal. Dariyev met een sublieme pass. Buzmoqov rent richting de bal. Buzmoqov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalourg O`ra 37%, Yoq Bola yoq 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metalourg O`ra - Yoq Bola yoq 0:0

54e minuut.
Yonisiyev geeft een hoge lob. Lamidov met een sublieme pass. Hudiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Serg`itov rent richting de bal. Serg`itov haalt uit met een fantastische trap. Voqusov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Oltibov geeft de bal voor. Voqusov probeert naar een medespeler te passen. Yonisiyev kopt de bal weg. Jahonritov rent richting de bal. Jahonritov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sardinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardinov geeft een lange en hoge pass. Mumkanov rent richting de bal. Serg`itov verovert de bal door een tackle van achteren. Serg`itov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalourg O`ra 50%, Yoq Bola yoq 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metalourg O`ra - Yoq Bola yoq 0:0