Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mai stirati sempre regolari fc Sampdoria14
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Lingiardi onderschept slim de pass. Lingiardi probeert naar een medespeler te passen. Banello is nu in balbezit. Banello schiet op doel. Cesaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

8e minuut.
Lorenti heeft problemen om de bal te vangen. Lingiardi probeert naar een medespeler te passen. Banello is nu in balbezit. Banello draait met de bal, schiet en ... Ghigna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingiardi onderschept slim de pass. Lingiardi speelt de bal door. Banello is nu in balbezit. Banello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mai stirati sempre regolari fc - Sampdoria14 0:1

43e minuut.
Liverani is nu in balbezit. Pescatori onderschept slim de pass. Pescatori probeert naar een medespeler te passen. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. Negroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Cangio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenti. Cangio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cangio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santamaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. Negroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mai stirati sempre regolari fc 62%, Sampdoria14 38%.
mai stirati sempre regolari fc - Sampdoria14 0:1

49e minuut.
Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingiardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lingiardi met een sublieme pass. Banello is nu in balbezit. Banello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Biffi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenti probeert naar een medespeler te passen. Cesaroni rent richting de bal. Banello verovert de bal door een tackle van achteren. Banello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Geravini probeert naar een medespeler te passen. Cesaroni onderschept slim de pass. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello haalt uit met een fantastische trap. Cerioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mai stirati sempre regolari fc - Sampdoria14 0:2

65e minuut.
Lingiardi is nu in balbezit. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio passt de bal in één keer door. Lingiardi rent richting de bal. Lingiardi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roncone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cangio de bal. Banello rent richting de bal. Banello haalt uit met een fantastische trap. Cerioli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Sovernigo onderschept slim de pass. Liverani rent richting de bal. Pescatori maakt een afschuwelijke overtreding. Pescatori krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pescatori kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Liverani de bal onder controle te krijgen. Lorenti speelt de bal door. Lingiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingiardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Biffi met een sublieme pass. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescatori is nu in balbezit. Tempesta is nu in balbezit. Tempesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mai stirati sempre regolari fc 77%, Sampdoria14 23%.
mai stirati sempre regolari fc - Sampdoria14 0:2