Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WeGoFar milano1899
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Trentini rent richting de bal. Bettio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trentini onderschept slim de pass. Trentini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Anastasi met een sublieme pass. Bettio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettio geeft een hoge lob. Trentini is nu in balbezit. Trentini schiet op doel. Zannato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ancarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancarani geeft een hoge lob. Carlessi controleert de bal met de borst. Farisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Farisei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gusinu is nu in balbezit. Rastelli rent richting de bal. Gusinu onderschept slim de pass. Gusinu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - milano1899 0:1

28e minuut.
Scazzosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Malerbi met een sublieme pass. Trentini rent richting de bal. Trentini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carlessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettio rent richting de bal. Bettio met een sublieme pass. Trentini rent richting de bal. Trentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WeGoFar - milano1899 1:1

36e minuut.
Ancarani rent richting de bal. Ramazzotti onderschept slim de pass. Ramazzotti speelt de bal door. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 48%, milano1899 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WeGoFar - milano1899 1:1

53e minuut.
Carlessi is nu in balbezit. Carlessi met een sublieme pass. Mennone geeft een lange en hoge pass. Carlessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlessi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bettio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini is nu in balbezit. Vecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini onderschept slim de pass. Trentini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De Falco met de inworp. Vecchi is nu in balbezit. Vecchi passt de bal met de wreef. Gusinu is nu in balbezit. Gusinu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - milano1899 1:2

87e minuut.
Carlessi is nu in balbezit. Ancarani is nu in balbezit. Ancarani probeert naar een medespeler te passen. Gusinu is nu in balbezit. Gusinu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Malerbi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mennone de bal. Trentini is nu in balbezit. Trentini haalt uit met een fantastische trap. Zannato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WeGoFar - milano1899 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 41%, milano1899 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WeGoFar - milano1899 2:2