Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalieri Eminenti Carrollata FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Pisa Di Monterosa rent richting de bal. Pisa Di Monterosa geeft de bal voor. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro rent richting de bal. Pagliaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Linz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vitagliani met de inworp. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Garlaschelli rent richting de bal. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro passt de bal zonder na te denken. Polla rent richting de bal. Polla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Dejoannon met een snelle inworp. Ficara rent richting de bal. Ficara haalt uit met een fantastische trap. Garillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rastiello rent richting de bal. Ficara onderschept slim de pass. Ficara passt de bal met de wreef. Calandria rent richting de bal. Calandria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Eminenti - Carrollata FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Eminenti 47%, Carrollata FC 53%.
Cavalieri Eminenti - Carrollata FC 1:0

48e minuut.
Dejoannon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ficara de bal. Rastiello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rastiello krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dejoannon rent richting de bal. Vitagliani verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliani met een sublieme pass. Calandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dionisi rent richting de bal. Dionisi geeft een hoge lob. Calandria rent richting de bal. Ficara rent richting de bal. Ficara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Garillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejoannon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ficara rent richting de bal. Ficara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Eminenti 34%, Carrollata FC 66%.
Cavalieri Eminenti - Carrollata FC 1:0