Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostipati finelarue
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Demichele de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Civaschi zal de hoekschop nemen. Pilone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - finelarue 1:0

3e minuut.
Favaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta rent richting de bal. Favaron onderschept slim de pass. Coppolecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Coppolecchia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Converso is nu in balbezit. Converso geeft de bal voor. Terzuolo heeft problemen om de bal te vangen. Pilone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dejana passt de bal zonder na te denken. Colosi is nu in balbezit. Colosi draait met de bal, schiet en ... Cicero maakt een snoekduik en kopt de bal. Caltabellotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fazzalari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colosi rent richting de bal. Colosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cicero de bal. Cicero draait met de bal, schiet en ... Caltabellotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostipati - finelarue 1:1

14e minuut.
Pilone kopt de bal weg. Daar is Colosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi rent richting de bal. Colosi schiet op doel. Caltabellotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - finelarue 1:2

15e minuut.
Mereu speelt de bal door. Coppolecchia is nu in balbezit. Garbaz begaat een overtreding. Garbaz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Demichele geeft een lange en hoge pass. Caballo probeert de bal met de borst te controleren. Colosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dejana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cicero de bal. Colosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fazzalari geeft een hoge lob. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaquinta rent richting de bal. Daar is Giaquinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaquinta schiet op doel. Fanzaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostipati 51%, finelarue 49%.
Ostipati - finelarue 1:2

55e minuut.
Fanzaga met een harde bal richting middenveld. Colosi kopt de bal weg. Daar is Fazzalari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Favaron geeft de bal voor. Colosi heeft problemen om de bal te vangen. Colosi passt de bal met de wreef. Cicero is nu in balbezit. Cicero haalt uit met een fantastische trap. Caltabellotta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - finelarue 1:3

89e minuut.
D`Agostino verovert de bal door een tackle van achteren. D`Agostino probeert naar een medespeler te passen. Garbaz rent richting de bal. Coppolecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Coppolecchia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostipati 52%, finelarue 48%.
Ostipati - finelarue 1:3