Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colli Ombreggiati Orologi Sbalorditivi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Ruozzi probeert naar een medespeler te passen. Vizio heeft problemen om de bal te vangen. Vizio met een sublieme pass. Chiddo is nu in balbezit. Chiddo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brivio rent richting de bal. Brivio probeert naar een medespeler te passen. Chiddo is nu in balbezit. Chiddo schiet op doel. Mascarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colli Ombreggiati - Orologi Sbalorditivi 1:0

25e minuut.
Salvadei geeft een hoge lob. Dedde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siquilberti de bal. Salvadei rent richting de bal. Salvadei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colli Ombreggiati - Orologi Sbalorditivi 1:1

32e minuut.
Amarugi probeert naar een medespeler te passen. Ruozzi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brivio. Brivio krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dedde probeert naar een medespeler te passen. Salvadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadei passt de bal met de wreef. Sorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colli Ombreggiati 58%, Orologi Sbalorditivi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colli Ombreggiati - Orologi Sbalorditivi 1:1

65e minuut.
Brivio is nu in balbezit. Chiddo rent richting de bal. Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiddo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiddo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Dedde geeft de bal voor. Sorba is nu in balbezit. Meraviglia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meraviglia krijgt een gele kaart. Sorba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salvadei zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colli Ombreggiati 55%, Orologi Sbalorditivi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colli Ombreggiati - Orologi Sbalorditivi 1:1