Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giuliano Village FC Test
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Prinelli onderschept slim de pass. Prinelli geeft een hoge lob. Pasqua rent richting de bal. Pasqua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasquali de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugna rent richting de bal. Bugna speelt de bal door. Caliano rent richting de bal. Caliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vanoni kan de bal niet met de borst controleren. Caliano rent richting de bal. Caliano schiet op doel. Giovannelli probeert de bal aan de voet te houden. Sementa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - FC Test 1:0

22e minuut.
Pasquali met een harde bal richting middenveld. Cesca kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirella de bal. Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua geeft een hoge lob. Mascino is nu in balbezit. Mascino haalt uit met een fantastische trap. Cacciari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Giuliano Village - FC Test 1:1

36e minuut.
Mascino met een sublieme pass. Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua speelt de bal door. Tasselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - FC Test 1:2

39e minuut.
Bugno met een sublieme pass. Goglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglia probeert naar een medespeler te passen. Caliano rent richting de bal. Caliano haalt uit met een fantastische trap. Sementa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vanoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchini is nu in balbezit. Bianchini geeft een hoge lob. Caliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giuliano Village 58%, FC Test 42%.
San Giuliano Village - FC Test 1:2

52e minuut.
Coppotelli rent richting de bal. Bugno onderschept slim de pass. Coppotelli begaat een overtreding. Coppotelli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pirella rent richting de bal. Pirella geeft een lange en hoge pass. Prinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pirella onderschept slim de pass. Pirella met een sublieme pass. Bugna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugna geeft een lange en hoge pass. Caliano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vanoni kopt de bal weg. Inworp. Bugna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goglia rent richting de bal. Goglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Montemerlo geeft een lange en hoge pass. Mascino probeert de bal aan de voet te houden. Tasselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli draait met de bal, schiet en ... Cacciari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - FC Test 1:3

71e minuut.
Coppotelli passt de bal in één keer door. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon geeft een hoge lob. Caliano is nu in balbezit. Caliano schiet op doel. Sementa bokst de bal weg.

90e minuut.
Corpus onderschept slim de pass. Corpus geeft de bal voor. Pellizzon probeert de bal met de borst te controleren. Mascino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascino draait met de bal, schiet en ... Cacciari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - FC Test 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giuliano Village 40%, FC Test 60%.
San Giuliano Village - FC Test 1:4