Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Flaviano A.C Cardoso
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Berendei passt de bal met de wreef. Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski met een sublieme pass. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Berendei geeft de bal voor. Ginosa probeert de bal aan de voet te houden. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. Boscardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Valentini geeft de bal voor. Graña kopt de bal weg. Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu geeft de bal voor. Kożuchowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:1

10e minuut.
Inworp. Berendei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kożuchowski rent richting de bal. Kożuchowski geeft de bal voor. Falkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:2

12e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei speelt de bal door. Daiauri is nu in balbezit. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. Boscardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:3

15e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Daiauri is nu in balbezit. Kożuchowski rent richting de bal. Kożuchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kożuchowski probeert naar een medespeler te passen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft de bal voor. Daiauri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:4

19e minuut.
Khachaturyan heeft problemen om de bal te vangen. Khachaturyan speelt de bal door. Kożuchowski speelt de bal door. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri geeft een hoge lob. Boscardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Doeltrap. Boscardelli trapt de bal weg van het doel. Perria kopt de bal weg. Daar is Daiauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daiauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:5

25e minuut.
Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ met een sublieme pass. Daiauri heeft problemen om de bal te vangen. Kożuchowski is nu in balbezit. Kożuchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei met een sublieme pass. Kożuchowski probeert naar een medespeler te passen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Yağcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkowski geeft de bal voor. Daar is Kożuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożuchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rondino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Yağcıoğlu geeft een hoge lob. Rondino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ginosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ onderschept slim de pass. Kożuchowski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Falkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Liccaro met een harde bal richting middenveld. Kożuchowski is nu in balbezit. Kożuchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal met de wreef. Yağcıoğlu met een sublieme pass. Daar is Daiauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daiauri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daiauri is nu in balbezit. Kożuchowski rent richting de bal. Kożuchowski passt de bal met de wreef. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Flaviano 80%, A.C Cardoso 20%.
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:5

46e minuut.
Falkowski passt de bal zonder na te denken. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Yağcıoğlu speelt de bal door. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:6

50e minuut.
Kożuchowski controleert de bal met de borst. Kożuchowski passt de bal zonder na te denken. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Boscardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kożuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Kożuchowski haalt uit met een fantastische trap. Boscardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kożuchowski is nu in balbezit. Kożuchowski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Rondino de bal onder controle te krijgen. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Yağcıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yağcıoğlu geeft de bal voor. Daiauri heeft problemen om de bal te vangen. Daiauri haalt uit met een fantastische trap. Boscardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:7

56e minuut.
Daar is Perria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft een hoge lob. Daiauri rent richting de bal. Daiauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:8

60e minuut.
Perria rent richting de bal. Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Želízko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Nennhuber komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Graña geeft een hoge lob. Liccaro heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:9

67e minuut.
Perria met een sublieme pass. Klungelig pakt Zampolla de bal. Nennhuber onderschept slim de pass. Nennhuber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Berendei kopt de bal weg. Boscardelli met een sublieme pass. Mihuţ kopt de bal weg. Nennhuber rent richting de bal. Nennhuber draait met de bal, schiet en ... Boscardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yağcıoğlu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Nennhuber de bal. Nennhuber haalt uit met een fantastische trap. Boscardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

72e minuut.
Želízko is nu in balbezit. Želízko geeft een hoge lob. Liccaro probeert de bal met de borst te controleren. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Perria kopt de bal weg. Zampolla probeert de bal met de borst te controleren. Ponichter rent richting de bal. Zampolla onderschept slim de pass. Zampolla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ passt de bal in één keer door. Nennhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nennhuber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei passt de bal met de wreef. Nennhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Želízko is nu in balbezit. Želízko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Nennhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nennhuber schiet op doel. Boscardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demartinis met een snelle inworp. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:10

89e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal met de wreef. Nennhuber rent richting de bal. Nennhuber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Flaviano 83%, A.C Cardoso 17%.
Real Flaviano - A.C Cardoso 0:10