Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambarabaciccixxoccó AC Casorezzo
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Bordon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bricca rent richting de bal. Bricca probeert naar een medespeler te passen. Tonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon onderschept slim de pass. Ferrilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Girgentini met een harde bal richting middenveld. Bricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bricca passt de bal met de wreef. Loaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Girgentini trapt de bal weg. Bricca kopt de bal weg. Turcinovich controleert de bal met de borst. Loaldi is nu in balbezit. Loaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambarabaciccixxoccó - AC Casorezzo 1:0

17e minuut.
Cifone rent richting de bal. Cifone geeft een hoge lob. Loaldi kopt de bal weg. Barreca heeft problemen om de bal te vangen. Barreca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bricca kopt de bal weg. Loaldi rent richting de bal. Buonocunto rent richting de bal. Barreca onderschept slim de pass. Barreca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Moscardelli is nu in balbezit. Beraldo rent richting de bal. Moscardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo schiet op doel. Ferrilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Besletti neemt de hoekschop. Bricca is nu in balbezit. Bordon verovert de bal door een tackle van achteren. Bordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Romanazzi met een snelle inworp. Loaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaldi passt de bal met de wreef. Daar is Barreca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreca haalt uit met een fantastische trap. Girgentini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Cifone de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bricca met de inworp. Loaldi rent richting de bal. Loaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Loaldi is nu in balbezit. Moscardelli onderschept slim de pass. Moscardelli probeert naar een medespeler te passen. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambarabaciccixxoccó - AC Casorezzo 1:1

39e minuut.
Ottaviani geeft een lange en hoge pass. Barreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreca met een sublieme pass. Loaldi rent richting de bal. Loaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambarabaciccixxoccó 46%, AC Casorezzo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambarabaciccixxoccó - AC Casorezzo 1:1

47e minuut.
Fommei Marconi onderschept slim de pass. Fommei Marconi passt de bal zonder na te denken. Loaldi is nu in balbezit. Daar is Barreca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambarabaciccixxoccó - AC Casorezzo 2:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Correzzola de bal onder controle te krijgen. Tonucci rent richting de bal. Tonucci geeft een hoge lob. Beraldo rent richting de bal. Beraldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Costarella met de inworp. Beraldo rent richting de bal. Beraldo geeft de bal voor. Moscardelli is nu in balbezit. Moscardelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambarabaciccixxoccó 44%, AC Casorezzo 56%.
Ambarabaciccixxoccó - AC Casorezzo 2:1