Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricci Splendidi FC Verdy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Goria speelt de bal door. Cabassi rent richting de bal. Ventimiglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ventimiglia krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Petrini is nu in balbezit. Cabassi rent richting de bal. Petrini verovert de bal door een tackle van achteren. Goria is nu in balbezit. Goria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - FC Verdy 1:0

28e minuut.
Carrozzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Goria onderschept slim de pass. Goria passt de bal in één keer door. Cabassi is nu in balbezit. Cabassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - FC Verdy 2:0

33e minuut.
Campanili is nu in balbezit. Ferigo onderschept slim de pass. Ferigo passt de bal met de wreef. Antonicello is nu in balbezit. Antonicello haalt uit met een fantastische trap. Lomartire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ventimiglia onderschept slim de pass. Ventimiglia probeert naar een medespeler te passen. Antonicello rent richting de bal. Antonicello draait met de bal, schiet en ... Lomartire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - FC Verdy 2:1

37e minuut.
Ferigo geeft een hoge lob. Pannarale kopt de bal weg. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventimiglia is nu in balbezit. Ventimiglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Carrozzieri speelt de bal door. Pannarale geeft een hoge lob. Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi geeft een hoge lob. Avanzini geeft de bal voor. Lomartire bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricci Splendidi 58%, FC Verdy 42%.
Ricci Splendidi - FC Verdy 2:1

52e minuut.
Voleri met een sublieme pass. Pannarale rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iuorio. Pannarale raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bertarini met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Antonicello de bal. Ventimiglia is nu in balbezit. Ventimiglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ricci Splendidi - FC Verdy 2:2

58e minuut.
Goria bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzini is nu in balbezit. Avanzini met een sublieme pass. Cabassi is nu in balbezit. Cabassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - FC Verdy 3:2

82e minuut.
Carrozzieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baragatti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricci Splendidi 36%, FC Verdy 64%.
Ricci Splendidi - FC Verdy 3:2