Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana Contea Rivoltosi
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Cristofalo onderschept slim de pass. Cristofalo geeft de bal voor. Fumi heeft problemen om de bal te vangen. Pittorino rent richting de bal. Pittorino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giarratana is nu in balbezit. Giarratana passt de bal zonder na te denken. Longo is nu in balbezit. Porreca is nu in balbezit. Porreca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Porreca probeert naar een medespeler te passen. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti rent richting de bal. Balsamini verovert de bal door een tackle van achteren. Balsamini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 53%, Contea Rivoltosi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ternana - Contea Rivoltosi 0:0

59e minuut.
Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta rent richting de bal. Dellaporta passt de bal met de wreef. Pittorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittorino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Longo geeft een lange en hoge pass. Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Porreca schiet op doel. Zotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - Contea Rivoltosi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 41%, Contea Rivoltosi 59%.
Ternana - Contea Rivoltosi 0:1